Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Краса педагогічної дії

17 листопада 2014 року в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського розпочався проект «Фестиваль педагогічної творчості». Мета проекту - активізація навчальної діяльності колежан, презентація професіоналізму вчителів, обмін досвідом та педагогічними знахідками.

З 18 по 25 листопада низку відкритих уроків провели вчителі кафедри україністики.
Цікавими були уроки молодих учителів Т.І.Кушнір та Т.В. Клімчук, які засвідчили бажання педагогів ґрунтовно опановувати методику викладання мови та літератури. Учителі Т.В. Казько та Н.М. Некрасова  продемонстрували  доцільність інтеграції змісту уроків української мови та образотворчого й музичного мистецтва. Особливою актуальністю пронизаний був зміст уроку світової  літератури  вчитель О.М.Вахрушевої, яка майстерно спонукала старшокласників до осмислення сучасності через призму співпереживання письменникам, що потрапили в тенета тоталітарної системи Радянського Союзу.

Цікавими ідеями, безпосередністю спілкування, активністю колежан, розмаїттям  форм  та методів   роботи  вразили   уроки  О.Б. Маковецької  та  Я.Ю. Хомич. Учителі, які є випускницями Українського колежу, довели, професію обирали за покликом серця.

Дякуємо вчителям та дітям за красу педагогічної дії!