Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Конкурс юних поетів «Срібні сурми»

Сьогодні стає все більш зрозумілим, що дальший розвиток людства залежить не лише від рівня розвитку економіки, а й від розвитку культури. У цьому контексті важливого значення набуває поезія, яка є одним із предметно-чуттєвих витворів прекрасного. Тому серед завдань школи - виявлення поетичних здібностей і талантів учнів, підтримка юних дарувань.

25 лютого  в початковій школі було проведено конкурс юних поетів «Срібні сурми» серед учнів 3-4 класів. Виступ кожного з 18 конкурсантів зачепив дуже різні струни душі та викликав різні емоції: чийсь вірш був оптимістичним та життєствердним, у когось вийшов ніжний та ліричний, були й віршовані твори, від яких наверталися сльози..
Важко уявити, як журі у складі одинадцятикласників, переможців міського етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П.Яцика, змогло визначити найкращих учасників!
Гран-прі конкурсу «Срібні сурми» удостоєні Кирмікчі Русина (4-А) і Гуменчук Ганна (4-Б).
І місце отримали: Вареня Діана( 3-Б), Ражева Уляна (4-А), Бистрякова Марія (4-Б), Гладун Анастасія (4-Б).
ІІ місце: Манжос Ярослав (3-Б), Перевертун Ольга (3-Б), Забарило Валерія (3-Б), Харитюк Анастасія (3-Б), Кондратенко Анна (4-Б), Ткач Анастасія (4-Г).
ІІІ місце: Резніченко Віктор (3-Б), Тика Валерія (3-Б), Ховхун Юрій (4-В), Медведєва Анна (4-В), Казак Ксенія (4-В).
ІІІ місце + приз глядацьких симпатій отримала Медончак Вероніка (4-Г).
Вітаємо всіх учасників конкурсу і бажаємо їм поетичного натхнення!