Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Конкурс на кращу інсценізацію казок та оповідань В.О.Сухомлинського

У молодшій школі Українського колежу триває Місячник В.О.Сухомлинського.
 
Так, 21 вересня відбувся конкурс на кращу інсценізацію казок та оповідань В.О.Сухомлинського. Третьокласники продемонстрували інсценізації: «Покинуте кошеня», «Важко бути людиною» та «Навіщо кажуть «спасибі»». Кожен виступ був цікавим та своєрідним. Членам журі було важко визначити переможців. Порадившись, вони вирішили оголосити переможців у певних номінаціях. 
 
Отож, творчий колектив 3-А класу було визнано найкращим у номінаціях «Артистизм» та «Кількість залучених учасників». Колектив 3-Б класу переміг у номінаціях «Знання змісту твору» та «Занурення в образ», а творча група 3-Г класу стала кращою у номінації «Технічне оформлення виступу». 
 
Вітаємо всіх учасників конкурсу!