Новини 

27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".
20.03.2024, 12:30
nadikhayucha-zustrich-iz-najmolodshim-fantastom-ukrajini19 березня другокласники Українського колежу ім. В.О. Сухомлинського завітали до бібліотеки ім. П.Тичини на презентацію книги "Деравія: квантовий стрибок".
20.03.2024, 12:21
pravovij-urok-neznannya-zakoniv-ne-zvilnyae-vid-vidpovidalnostiДо учнів 8-А та 8-Б класів на зустріч завітав Віктор Олександрович Кармазін, випускник колежу та практикуючий юрист, який розповів підліткам про особливості правопорушень, типи та наслідки.

Колежанська гра «Подорож океаном знань»

 

Вже 18 років Український колеж носить ім’я видатного педагога Василя Олександровича Сухомлинського. Колежани вже з першого класу починають знайомитись з життям і творчістю Учителя: відвідують Музейні уроки «Дивовижний світ В.О.Сухомлинського», читають і обговорюють казки та оповідання Василя Олександровича.

Однією з цікавинок нашого колежу є гра-марафон «Подорож океаном знань», яка щорічно відбувається у вересні і присвячується Дню народження В.О.Сухомлинського та Дню народження колежу.

22 вересня молодші колежани мандрували станціями «Срібні сурми», «Народна мудрість», «Веселі нотки», «Ігровий калейдоскоп», «Кольорова галявина» та «У світі казок В.О. Сухомлинського». На кожній з цих станцій учні мали можливість продемонструвати свої знання, вміння, таланти.