Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Колежани – творчі особистості!

З метою збереження, популяризації та розвитку народних традицій і звичаїв, пов’язаних з Різдвяними святами, виховання національної самосвідомості, розвитку сучасних видів декоративно-прикладного мистецтва, виявлення творчо обдарованих дітей у Дніпровському районі відбулися тематичні конкурси дитячої творчості, до яких активно долучилися учні Українського колежу. 
 
17 грудня в приміщенні ЦДЮТ відбулося нагородження переможців районного конкурсу декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяні обереги» та районного конкурсу малюнка «В очікуванні Різдва». Ми раді привітати колежан-переможців:
 
-Шевченко Марію та Крот Ольгу (3-Г кл.) – ІІ місце в районній виставці-конкурсі декоративно-прикладного мистецтва «Різдвяні обереги» (номінація «Святковий вінок»);
- Медведенко Марію (1-В кл.) – ІІІ місце в районній виставці-конкурсі малюнка «В очікуванні Різдва» (номінація «Зимова казка»);
-  Кондратенко Анну (6-Б кл.) – ІІІ місце в районній виставці-конкурсі малюнка «В очікуванні Різдва» (номінація «Зимова казка»);
- Волікову Анастасія (4-В кл.) – перемога в районній виставці-конкурсі новорічно-різдвяних композицій «ЯЛИНКА HENDMADE» (номінація «Різдвяна листівка-прикраса»);
- Шевченко Марію (3-Г кл.) – перемога в районній виставці-конкурсі новорічно-різдвяних композицій «ЯЛИНКА HENDMADE» (номінація «Ялинкова іграшка «Символ Року»).
 
Колежанська родина пишається своїми талановитими учнями!