Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Інтелект-шоу «Розумники і розумниці»

Одвічне питання «Хто розумніший чоловіки чи жінки?» з давніх пір обговорюється вченими умами і знайти відповідь на нього намагаються вже не одне сторіччя. Прийнято вважати, що у представників сильної статі розумові здібності більш розвинені. Цю думку часто підтверджують тим, що серед чоловіків більше лауреатів Нобелівської премії, і вони досягають більш високих результатів практично у всіх областях. Проте, у 2012 році новозеландські вчені дійшли висновку, що сучасні жінки стали розумніші за чоловіків. Таке відкриття було зроблене під час тестів на IQ, що проводилися у західних країнах. 
 
То хто все ж таки розумніший: чоловіки чи жінки, хлопці чи дівчата? З’ясувати це питання спробували третьокласники Українського колежу.
 
12 лютого в актовій залі відбулося інтелект-шоу «Розумники і розумниці». Між собою змагалися збірна команда дівчат та збірна команда хлопців. Учасники по черзі обирали категорію: «Математика», «Українська мова», «Літературне читання», «Логіка», «Природознавство», «Хрестики-нулики». У кожній категорії на учасників чекали цікаві, але не прості завдання. Виконуючи завдання ведучої, третьокласники не лише демонстрували знання з різних шкільних наук, а також показали свою ерудованість, логічне мислення, згуртованість, активність. Бурхливі емоції переповнювали як учасників, так і вболівальників. Інтрига зберігалася до самого фіналу. Коли члени журі підбили підсумки, з’ясувалося, що більшу кількість балів набрала команда дівчат.
 
Вітаємо маленьких розумників і розумниць! 
 
Колежани – творчі особистості!