Новини 

28.03.2024, 13:24
konkurs-chittsiv-tvoriv-kobzaryaУ березні до Дня народження Тараса Шевченка відбувся районний конкурс читців творів Кобзаря.
28.03.2024, 13:12
legkoatletichnij-marafonУчні 10-Б класу взяли участь у легкоатлетичному марафоні, який проходив на ВДНГ від RunUkraine.
27.03.2024, 12:22
volejbolnij-turnirКоманда колежан здобула почесне третє місце на змаганнях з волейболу на «Кубок Олімпійського чемпіона Бориса Терещука".

Голос колежу 2 тур

11 квітня 2017 року на головній сцені колежу відбулось святкове пісенне дійство – ІІ тур загальноколежанського музичного марафону «Голос колежу», присвячений світовим хітам. Учасники «Голосу» виконували пісні сучасності та минулого, що є популярними серед меломанів різних куточків світу. Оцінювали виступи учасників шановні журі у складі директора колежу Євгена Кушніра, співачки та педагога з вокалу Ольги Бистрякової (театр пісні Бистрякових), педагога з вокалу й аранжувальника Івана Лопухова (студія UpGrade Records), звукорежисера й викладача музики Катерини Салан (Інститут мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка). Присутні гості та журі отримали неабияке задоволення від свіжого й оригінального виконання відомих пісень учасниками «Голосу». Конкурсні виступи оцінювались за чотирибальною системою. Всім учасникам бажаємо невичерпного натхнення у підготовці до третього, останнього, туру, що буде присвячено українським хітам.

Рейтинг учасників за результатами ІІ туру

 

Прізвище та ім’я учасника

Кількість отриманих балів

Юнес Аліса

16

Вольська Анастасія

16

Гарбарець Тетяна

16

Бойко Ілля

16

Кирилова Анастасія

15

Гурт «4 Souls»

15

Апатова Христина

15

Сімонова Марічка

14

Мельник Юлія

14

Коляда Марія

14

Кочергіна Анна

11

Драбок Алла

8

Джус Анна

8