Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Фінал районного конкурсу патріотичної пісні «Найдорожче»

 

«Даруй нам, пісне,завзяття й сили,
 Щоб пам'ять роду в душі світила,  
І на землі щоб надалі жити,
Про найдорожче співають діти»

7 листопада в Центрі дитячо-юнацької творчості відбувся фінал районного конкурсу патріотичної пісні «Найдорожче».

Фіналу передували конкурсні прослуховування, в яких взяли участь 46 закладів освіти, близько 500 школярів.

10 жовтня Дитяча студія пісні “Суцвіття” Українського колежу імені В.О.Сухомлинського (у складі учнів початкової школи Марії Ленюк, Вікторії Березовенко, Юлії Мельник, Артема Ткаченка, Дениса Бормачова, Артема Столярова, Анастасії Міхєєвої, Юлії Дрогобецької та Юрія Мужайла) виступила на сцені школи № 120 у ХІІІ Конкурсі патріотичної пісні Дніпровського району м. Києва. Золоті голосочки колежу виконали пісню в авторському аранжуванні свого керівника Зої Еманової, яку присвятили усім бабусям України. Ця пісня була обрана не спроста, адже цьогорічний конкурс відбувся у різних номінаціях, серед яких колежани обрали таку: “З маминою піснею в серці”. Виконавши душевну пісню, артисти студії “Суцвіття” здобули очікувану перемогу в номінації «Улюбленці публіки».

Вітаємо переможців, їхніх учителів та батьків!!!

P.S.: Щира подяка батькам юних артистів за безвідмовну допомогу в організації успішного виступу:)

Переглянути виступ колежанської студії пісні “Суцвіття” можна на каналі VirtuMusiCo в мережі YouTube за посиланням: http://youtu.be/0ko0Fd2XcOk