Новини 

24.04.2024, 15:35
Колежани 1-Г класу разом із класоводом Ларисою Миколаївною Бондар підготували пошуковий проєкт до Дня Землі. Вітаємо юних дослідників природи!
11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.

Електробезпека для дітей

Усі ми добре знаємо, яке важливе місце в сучасному світі займає електроенергія. Вона забезпечує теплом і світлом наші домівки, приводить до руху різноманітні механізми – це наш незамінний помічник. Але важливо пам’ятати, що електричний струм є дуже небезпечним для людини.

25 вересня у Міжнародному виставковому центрі фахівці АК «Харківобленерго» організували і провели для четвертокласників Українського колежу цікавий захід – «Сьогодення та майбутнє».

Колежани дізнались про те, як виробляють електроенергію різні види електростанцій, як відбувається передача електрики. Діти переглянули анімаційний ролік «Електробезпека для дітей», завдяки якому повторили правила попередження травматизму від електрики. Наостанок всі учасники заходу отримали подарунок від АК «Харківобленерго».