Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Діти – це квіти нашого життя

18 жовтня у Парку Перемоги Дніпровського району відбувся  фестиваль «Дні дитинства». Зрання «квіти нашого життя» заполонили своїм дзвінкоголосим сміхом всі простори парку. Районне об'єднання старшокласників «Дніпро» на чолі зі своїм президентом і нашою гордістю, колежанкою Анастасією Любящевою, посадили калинову алею. У п'ятикласників відбувалася посвята у форматі пізнавального квесту «Лідерська зміна». А наші старшокласники виявили небайдужість і взяли участь у суботнику. Для відвідувачів парку школярі проводили майстер-класи та ярмарки , всі кошти від яких спрямували на підтримку воєнному госпіталю та дітям, які приїхали на тимчасове перебування зі східних районів України. Під час всіх заходів відбувався концерт, у якому брали участь колективи Дніпровського району. 

Кожен колежанин долучився до цього заходу, адже колеж зібрав чимало теплих дитячих речей для діток-переселенців, які зараз тимчасово перебувають у дитячому таборі «Джерело». 

Усі діти цікаво провели час та зробили хорошу справу.