Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

День матері

 

Мама, матінка, ненька… Чи є на світі прекрасніші слова?..
30.04.2013 року в Українському колежі імені В.О. Сухомлинського відбувся святковий концерт, приурочений Міжнародному дню Матері «Світло материнської любові», в якому взяли участь учні 5-х, 8-х, 11-х класів.
Колежани піднесли велич образу матері українською, російською, англійською мовами, довівши, що про найріднішу людину можна говорити різними мовами світу.
У концерті прозвучало поетичне слово Андрія Малишка, Редьярда Кіплінга, Едуарда Асадова, Муси Джаліля. Вчителька української мови та літератури колежу Тетяна Василівна Казько прочитала власні поезії, в яких розкривається сила материнської любові до дитини.
Захід був сповнений щирої любові та шани до матері – матері-берегині, матері-героїні, до батька, бабусі, дідуся – до тих людей, які є оберегом для нас на все життя.
Є речі нетлінні. Привчаючи дітей пам’ятати про свій рід, ми, дорослі, сіємо в їхніх душах зерно любові і одночасно вдячності. І тоді не загубляться на життєвих дорогах пісні матерів і все життя дітей зігріватиме своїм крилом материнська любов і віра.
Автор ідеї, сценарію та постановник – учителька української мови та літератури колежу Тетяна Василівна Казько.

DSC 03821

DSC 0438