Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

День цивільного захисту в колежі

13 квітня в колежі проведено День цивільного захисту, під час якого здійснено практичну перевірку рівня теоретичних знань, умінь та навичок, набутих колежанками під час вивчення теорії з основ здоровʼя, безпеки життєдіяльності та цивільного захисту.
 
У рамках Дня цивільного захисту в 1-11 класах відбулися години спілкування «Безпека дитини – понад усе», конкурс малюнків «Вогонь – не іграшка» та навчальна тривога – сповіщення про виникнення надзвичайної ситуації: організований вихід дітей із колежу, шикування на спортивному майданчику. Тож основна мета Дня ЦЗ – забезпечення практичного відпрацювання учнями, вчителями й іншими працівниками колежу вмінь і навичок правильно й чітко діяти в різних надзвичайних ситуаціях для захисту власного життя та здоровʼя – досягнута.