Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

ДEHЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРEЙ

26 березня відбувся День відкритих дверей для батьків майбутніх першокласників. У гостинному актовому залі колежу зібралися батьки й матері малюків, які вже за кілька місяців сядуть за парти. Приємно, що серед гостей були і випускники колежу минулих років: тепер вони приведуть сюди своїх дітей.

 

Привітальним словом до гостей відкрила урочисту подію директор колежу Василина Миколаївна Хайруліна. Серед іншого директор розповіла про успіхи школи, яка протягом багатьох років підтримє статус навчального закладу із достатньо високим рівнем знань учнів. Це підтверджують результати районних і міських предметних олімпіад, де колежани регулярно виборюють призові місця.

Привітала присутніх також заступник директора з навчально-виховної роботи школи І ступеня Юлія Леонідівна Буденкевич. Вона розповіла про організацію навчального процесу в початковій школі, режим дня, харчування тощо. Особливу увагу звернула на програму «Інтелект України», яка успішно впроваджується в колежі.

Інна Володимирівна Дубенок, психолог колежу, порадила батькам, як правильно підготувати дитину до школи, як  допомогти малюкам успішно адаптуватися до нового виду життєдіяльності.

Світлана Іванівна Любанська, педагог-організатор, підкреслила, що школа для дитини – другий дім, тому у колежі створені умови, щоб діти мали можливість не тільки навчатися, а й змістовно та з користю проводити дозвілля. Міцні знання, розвиток талантів та цікаве шкільне життя — ось що чекає на учнів в Українському колежі.

Андрій Миколайович Щербатенко, голова батьківської ради колежу, розповів про матеріально-технічне забезпечення колежу, порадив батькам стати надійними партнерами педагогів.

Після урочистої частини батьки мали змогу познайомитися з майбутніми класоводами своїх дітей, подивитися класні кімнати.