Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Цікава екскурсія

 
16 листопада учні 4-А класу відвідали Аптеку-музей, де занурилися в атмосферу старовинної аптеки, почули цікаві історії про ліки та аптекарів минулих років, оглянули раритетні експонати.
 
Потім колежани вирушили у салон «Тік-Так», де потрапили у світ музичних інструментів. Під час екскурсії третьокласники побачили старовинні музичні інструменти, дізналися історію їх виникнення. Менеджер салону продемонстрував дітям можливості різноманітних інструментів та ознайомив із сучасними акустичними та електронними музичними інструментами.