Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Благодійна допомога колежан

Учнівські колективи 5-11 класів, батьки та вчителі Українського колежу ім.В.О. Сухомлинського підтримали волонтерську діяльність Великої Ради Об’єднаних Сердець колежан щодо організації  та проведення благодійного ярмарку солодощів.
 
Як минулого року так і цьогоріч зібрані кошти  ( 6040   гривень) колежани передали на лікування онкохворих:  17 річному хлопчику Іллі Трофімчуку, у якого, на жаль,  почався рецидив хвороби саркома Юінга та вчительці колежу Олійник Валентині Ігорівні.
 
Усі ми маємо надію на покращення здоров’я Валентини Ігорівни та Іллюши, яке можливе при  якісному  медичному  лікуванні.
 
Будьмо чуйними, добрими та милосердними один до одного!