Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Бібліотечні уроки

 17 жовтня учні 1-х, 2-х класів Українського колежу ім. В. О. Сухомлинського відвідали шкільну бібліотеку, де було проведено бібліотечний урок присвячений Всесвітньому дню миття рук «Чисті руки - запорука здоровʼя».Діти дізналися, які предмети найбільш забруднені, про хвороби спричинені мікробами, що потрібно робити щоб «не піймати хворобу брудних рук». Прослухали цікаву розповідь про мило, його створення,дізнались, чим користувались під час прання наші пращури. Інші цікаві факти про мило викликали в дітей неабиякий інтерес.