Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

Бал “Берег перлів”

17.02.13  в Українському колежі відбувся Бал “Берег перлів”

 Дівчата у бальних сукнях, юнаки у фраках і метеликах кружляють у чарівному ритмі вальсу, звучить вишукана мова і все це не у далекому XIX столітті, а тут і зараз в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського.

Вже вп’яте колежанська родина разом із представниками Всеукраїнського волонтерського руху “Молодіть небайдужа” проводить бал.

В програмі - казкові дива, такі незвичні для сучасної молоді танці як – полонез, менует, кадриль, бранль, виступи студентів Національної музичної академії ім. П.І.Чайковського, майстер-класи, настільні ігри, фуршет, конкурси, фотосесія.

Цього разу – це танцювальна подорож “Берег перлів” (“Жемчужный берег”). Колежанский корабель розпочав плавання з вітального напутнього слова Директора Українського колежу, кандидата педагогічних наук, Заслуженого працівника освіти, члена кореспондента АПН України Василини Миколаївни Хайруліної і колежанського вальсу. У ході подорожі учасники проходять випробування, відвідують різноманітні країни, знайомляться із їх звичаями, традиціями, культурою.

Учасники балу – колежани 5- 11 класів,  вчителі Українського колежу, батьки, учні 1 класу сш №25, курсанти коледжу при Київській Академії морського і річкового флоту ім. П.Конашевича-Сагайдачного, студенти київських ВУЗів – КНУ ім. Т. Шевченка, КПІ, НАУ, багато з яких є волонтерами руху “Молодість небайдужа” у напрямках “Дитбудинки”, “Допомога людям похилого віку”, “Допомога дітям в онко-центрі”, “Донори крові”, “Реставрос” та ін. Така розмаїтість аудиторії створює атмосферу сімейності, теплоти, казки і дива.

Головною метою балу є створення простору Прекрасного – прекрасного руху, прекрасного звуку, прекрасного слова, і як результат – прекрасних думок і прекрасних вчинків.

Тож нехай у серцях учасників і тих, хто долучився до організації балу сяють перли щирості і ліричності, честі і благородства, вірності і віри та Любові.