Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

14.09 відбувся благодійний ярмарок «Єдність заради миру» 2014

14.09 2014 року 0 15.00 Русанівський бульвар почав наповнюватись пахощами домашньої випічки, дитячим сміхом, яскравими кольорами та веселими мелодіями.

За ініціативою КМДА цього теплого осіннього дня розпочався благодійний ярмарок «Єдність заради миру» , головною метою якого стала допомога бійцям, пораненим під час АТО. Дніпровський район радо підтримав ініціативу, залучивши до акції ЗНЗ та бібліотеки району.

Не залишився байдужим і Український колеж ім. В. О. Сухомлинського. Колежани намагаються брати участь у всіх благодійних акціях, адже болісно переживають події, що відбуваються в країні та всім серцем вболівають за кожного героя батьківщини.

На ярмарок прибули колежани 7-Б класу, 6-А класу та учасниці гуртка народної ляльки «Чародія» з власною продукцією, яку успішно реалізували. Для продажу підготували браслети з українською символікою, прапори та ляльки-мотанки.

Під час благодійного продажу для учасників заходу та мешканців було проведено концерт. Наприкінці ярмарку всі зібрані кошти передали голові тимчасової комісії Київради з питань забезпечення киян учасників АТО О.Харченко та депутату Київради О.Маляревичу, котрі визначать цільове призначення коштів та закуплять все необхідне.

Особливу подяку висловлюємо Щербатенко Єлизаветі та Стельмах Софії (уч.6-А кл.), батькам,  вч.трудового навчання Васильєвій Л. І. та кер.гуртка «Чародія» Олійник В. І.

Вами пишається вся колежанська родина!