Новини 

11.04.2024, 16:29
У рамках проєктної роботи з хімії учнями 7-А класу було здійснено дослідження по виготовленню індикатора з відвару червоноголової капусти та проведений експеримент з використання виготовленого індикатора для дослідження розчинів побутових хімікатів.
09.04.2024, 14:29
linijka-pam-yati-vidkrittya-memorialnoji-doshki-zagiblomu-geroevi-oleksandru-petrenku09 квітня 2024 року о 12.00 в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського відбулася Лінійка пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки загиблому Героєві Олександру Петренку.
09.04.2024, 13:08
vidkrivaemo-taemnitsi-meditsini5-го квітня учні 9-Б класу відвідали в Києві найбільший музей у Європі, присвячений медицині, де ознайомились з історією та розвитком медицини в Україні з найдавніших часів і до сьогодні.

10 найяскравіших подій 2012 року

  1. Проведення балу «Февральська лазурь».
  2. Відкриття Духовно-естетичного центру «Суцвіття».
  3. Презентація  науково-методичного видання «Я неповторний світ вивчаю» (музейна педагогіка як сучасна освітня технологія).
  4. Апробація електронного пристрою «Pocketbook А 10» для використання в навчально-виховному процесі. 
  5. Участь команди колежан «ЕКОленд» в Міжнародному дитячому архітектурному конкурсі «Стадіони майбутнього», перемога в номінації «Найінноваційніший проект».
  6. Участь у VІ Міжнародному конкурсі «Вчитель музики ХХІ століття» імені Дмитра Кабалевського, лауреатом Гран-прі стала З. Еманова, вчитель музики колежу.
  7. Учнівська науково-практична конференція «Славетні родини України» за участю Суспільної служби України.
  8. Проект «Українські письменники дітям» (творчі зустрічі з Д. Павличком, І. Малковичем, В. Довжиком, О.Довгим, Г.Фольковичем, А. Качаном, Ю. Позаяком та іншими).
  9. Круглий стіл «Діалог культур» за участю делегації Французького кулінарного колежу (м. Париж).
  10. Вечір українсько-польської дружби «Дивоцвіт культур».